Tydelig tilstedeværelse på SMAK-messen

Joh. Johannson Kaffes nye kaffeanlegg i Vestby.

Foto: Sjo og Floyd

– Vi bygger opp en original og iøynefallende stand på årets SMAK-messe på Lillestrøm, forteller markedssjef Frode Hval i Joh. Johannson Kaffe/JOH-SALG AS.

 

SMAK 2020 finner sted på Norges Varemesse 3.–6. mars 2020 – kom og besøk oss på stand nummer E02-05b – sikre deg billetter gratis innen 1. mars ved å klikke her.

Modell av det nye kaffebrenneriet

– Standen har vi valgt å utforme som en modell av vårt nye kaffebrenneri. Her vil vi presentere bredden i sortimentet vårt, og vise noen av de mulighetene det nye brenneriet gir – blant annet når det gjelder å levere sertifisert kvalitetskaffe til det norske markedet.

– Vi er naturlig nok opptatt av å fortelle kundene våre at vi i løpet av året vil åpne et av verdens mest miljøvennlige kaffebrenneri. Det er lagt stor vekt på å tenke bærekraft og miljø, både under byggeprosessen og når det gjelder driften av dette anlegget.

LES OGSÅ: Stor interesse for det nye kaffeanlegget

Gode tips til utstyr og økt salg

– Joh. Johannson Kaffe tilbyr en stor bredde av kvalitetsprodukter, noe som gir mange muligheter for kundene våre i serveringsmarkedet. Vi ønsker å vise dette gjennom de produkter og konsepter man kan velge mellom.

– Vi har også med oss gode samarbeidspartnere på utstyrssiden for kaffemaskiner. Det er viktig å velge riktige maskiner i forhold til det behovet man har. På vår stand vil man få gode tips både når det gjelder utstyr og hva man kan gjøre for å øke kaffesalget, fremhever Hval.

Miljø og sertifisering

Joh. Johannson Kaffe ser en økende interesse for sertifiserte produkter. Det er flere forklaringer på dette. Et sterkere fokus på miljø, bærekraft og etisk handel er noe som opptar stadig flere forbrukere.

– Vi ønsker å vise frem vår satsing med nytt kaffeforedlingsanlegg, og de muligheter dettte gir oss for å imøtekomme kunders forventning til bærekraftige produkter i markedet.

– Vi vil derfor satse mye på å vise vårt brede sortiment og sertifiserte produkter.

På SMAK-messen finner du en nærmere presentasjon av de ulike produktene, og vi vil vise hvordan Joh. Johannson Kaffe fremstår som norsk produsent med kvalitet, miljø og bærekraft i fokus.

– I løpet av messen vil alle distriktssjefer, sammen med salgsledelse og markedskoordinatorer i JOH-SALG AS/Servering være klare til å svare på de spørsmål man måtte ha – både om produkter og vårt nye kaffeforedlingsanlegg på Vestby. Hjertelig velkommen!

LES OGSÅ: Stor interesse for kaffe under SMAK 2017