KJENT FOR GOD KAFFE SIDEN 1866

Vi i JOH. JOHANNSON KAFFE vet at våre kvalitetskrav i vesentlig grad har bidratt til at nordmenn er blant verdens mest kaffe-drikkende nasjon, ikke minst takket være merkevarene EVERGOOD og ALI Kaffe. Den posisjonen disse merkene har oppnådd blant norske forbrukere understreker også betydningen av at det er kvalitetskaffe som foretrekkes i Norge. Ved siden av disse merkene kan vi tilby en bredde i sortimentet som vil kunne tilfredsstille de fleste ønsker, krav og behov.

Hos JOH. JOHANNSON KAFFE streber vi alltid etter å gi våre kunder den beste og mest smakfulle kaffeopplevelsen. Derfor stiller vi strenge krav til alle ledd i produksjonen. Gode råvarer, riktig blanding og nøyaktig brenning er en kunst det skal lang erfaring til for å mestre.
En kopp kaffe smaker best når den tilberedes av så fersk kaffe som mulig. Det er derfor vi pakker all vår kaffe i aromabeskyttende emballasje. Når posen åpnes, innenfor datostemplingen, er du garantert at den er fersk og har beholdt den gode smaken du forventer av kaffe fra JOH. JOHANNSON KAFFE.

Joh Johannson Kaffe

For å få det beste ut av kaffen, er riktig tilberedning og utstyr helt vesentlig. Er dette i orden, og du samtidig har valgt en av våre kaffemerker er dine kunder sikret en god smaksopplevelse – og fornøyde kunder gir mersalg.

Hilde Bjørndalen Sørum

Distriktssjef

Viken

tel 48 17 96 65